O nama

007 Miletić d.o.o.

Naša misija je pružiti najvišu razinu sigurnosti i zaštite za naše klijente. Ponosimo se dugogodišnjim iskustvom i vrhunskom uslugom koja nas izdvaja u industriji.

Naša priča

007 Miletić d.o.o. je osnovan 1997 godine, s jasnom vizijom pružanja sigurnosnih rješenja prilagođenih potrebama naših klijenata. Kroz godine smo izgradili reputaciju pouzdanog partnera zahvaljujući našem profesionalnom pristupu i posvećenosti izvrsnosti.

Naša misija

Naša misija je osigurati mir i sigurnost za naše klijente kroz pouzdana i učinkovita sigurnosna rješenja. Vjerujemo u stalno unapređenje naših usluga kako bismo uvijek bili korak ispred potencijalnih prijetnji.

Naše vrijednosti

  • Profesionalnost: Naš tim stručnjaka posjeduje visoku razinu znanja i vještina te se stalno usavršava kako bi pružio najbolju moguću uslugu.
  • Pouzdanost: Povjerenje naših klijenata nam je najvažnije. Uvijek smo tu kada nas trebate.
  • Inovativnost: Pratimo najnovije tehnologije i trendove u sigurnosti kako bismo našim klijentima ponudili najmodernija rješenja.
  • Diskrecija: Svaka informacija i svaki zadatak tretiraju se s najvišom razinom povjerljivosti.

Naše usluge

Nudimo širok spektar sigurnosnih usluga prilagođenih vašim potrebama:

  • Fizička zaštita: Profesionalno obučeni zaštitari za zaštitu osoba i imovine.
  • Tehnička zaštita: Instalacija i održavanje sigurnosnih sustava poput alarma, kamera i kontrola pristupa.
  • Savjetovanje: Procjena sigurnosnih rizika i savjetovanje o najboljim praksama sigurnosti.

Naš tim

Naš tim čine iskusni i licencirani zaštitari, tehničari i sigurnosni stručnjaci koji su posvećeni pružanju vrhunske usluge. Svi naši zaposlenici prolaze rigoroznu obuku i stalno usavršavanje kako bi uvijek bili spremni odgovoriti na sve izazove.

Kontaktirajte nas

Za više informacija o našim uslugama ili za savjetovanje, slobodno nas kontaktirajte putem putem maila ili telefonski. Radujemo se prilici da vam pomognemo osigurati vašu sigurnost.